“The World Is Yours” trailer toont de altijd groter wordende wereld van moord in Hitman 2

“The World Is Yours” trailer toont de altijd groter wordende wereld van moord in Hitman 2

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive onthullen de Hitman 2 “The Word Is Yours” Trailer, waarin een dieper inzicht wordt gegeven in de immer groter wordende World Of Assassination: een digitaal thuis voor alle Hitman-gerelateerde inhoud. Te beginnen met Hitman 2, blijft World Of Assassination evolueren en voortdurend spannende nieuwe live content, nieuwe features en zelfs nieuwe game modi bieden voor spelers, waaronder de Hitman Legacy Pack.
Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean, genaamd The Undying, is de eerste van vele live content updates, allemaal gratis voor Hitman 2-eigenaren. Het eerste contract is beschikbaar van 20 november tot 4 december. Spelers krijgen slechts een kans om The Undying tegen te houden tijdens deze periode van 14 dagen. Door de Elusive Target-missie te spelen en de Explosive Penmanship-uitdaging te behalen, kunnen spelers de nieuwe, door fans gekozen, Explosive Pen als wapen vrijspelen en aan hun inventaris toevoegen.

Als een allesomvattend speluniversum voor alles wat met Hitman te maken heeft, zal World Of Assassination nooit stoppen met groeien, nooit stoppen met verbeteren en nooit ophouden spelers uit te dagen, met Hitman 2 en verder.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.