Thief Companion App levert de ultieme Thief-ervaring

Thief Companion App levert de ultieme Thief-ervaring

Square Enix en Eidos-Montréal kondigen vandaag aan dat een officiële Thief companion app beschikbaar komt voor Android en iOS apparaten. De companion app stelt fans in staat om meer inzicht te krijgen in het Thief universum en biedt een second-screen ervaring die nog meer interactie biedt met de game wanneer deze gereleased is. De lite versie van de app komt later deze maand al in meerdere talen beschikbaar en bevat actueel Thief nieuws en biedt toegang tot de laatste trailers, artwork, exclusieve screenshots, uitgebreide personagebiografieën en meer details over het verhaal achter de game.

De volledige versie van de app, met een prijskaartje van €2,69, komt beschikbaar bij lancering van de game en is rijkelijk gevuld met aanvullende functionaliteiten en content waaronder:

– Direct Link naar de game om je in-game statistieken en gestolen loot bij te houden
– De officiële Wiki, gecreëerd in samenwerking met IGN
– De officiële interactieve digitale maps gemaakt door Prima
– Uitgaves #1 en #2 van de officiële Thief digital comics door Dark Horse Comics
– Exclusief artwork en background content direct uit de archieven van het ontwikkelteam
– Toegang tot de officiële Thief merchandise

Tevens kondigen ze een unieke pre-order actie aan in samenwerking met Bol.com. Gamers die vanaf vandaag een pre-order voor Thief plaatsen bij Bol.com ontvangen bij release:

– De volledige versie van de Thief Companion App voor Android met een waarde van €2,69
– De officiële soundtrack gecomponeerd door Luc St Pierre en uitgevoerd door het Praags Filharmonisch Orkest met een waarde van €9,99
– De reeds eerder aangekondigde in-game Bank Heist missie met een waarde van €4,99 als onderdeel van de Thief Benelux Edition

Thief is verkrijgbaar vanaf 28 februari 2014 voor Windows PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.