Titanfall 2 verkoopt teleurstellend

Titanfall 2

PC PlayStation 4 Xbox One
9.7

Geweldig

8.4

User Avg

Titanfall 2 verkoopt teleurstellend

Titanfall 2 verkoopt teleurstellend

Soms heeft het grote publiek ongelijk, het is een statement dat al vaker geuit werd en nu in dit geval ook lijkt op te gaan. EA’s bejubelde sci-fi shooter Titanfall 2 wist in de eerste week van verkoop in de UK namelijk geen indruk na te laten aan de kassa. Het wordt extra pijnlijk als je in acht neemt dat de game als multiplatform release zelfs minder wist te verkopen dan het vorige deel als exclusive deed in haar eerste week. De reden voor die mindere verkoopcijfers hoeft niet ver gezocht te worden en is op zijn zachts gezegd ironisch te noemen, de game wordt namelijk de loef afgestoken aan de kassa door FIFA 17 en Battlefield 1, twee andere toppers van uitgever EA.

Dat ook wij bij GameParty wat teleurgesteld zijn door het nieuws dat TitanFall 2 voorlopig niet het publiek krijgt dat het verdient, komt door het feit dat we al aan de rol geweest zijn met de reviewcopy van de game en we er echt wel een game in zien die zijn mannetje kan staan naast de rest van het eindejaarsgeweld.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.