Tony Hawk werkt aan een nieuwe game, zonder Activision

Tony Hawk werkt aan een nieuwe game, zonder Activision

Er is een nieuwe Tony Hawk-game in de maak als we de Birdman zelf mogen geloven. Na het desastreus onthaalde Tony Hawk Pro Skater 5 leek het finaal over en uit voor de in verval geraakte franchise, maar in een interview gaf Hawk aan te werken aan een nieuwe game. Dat project zit nog in de kinderschoenen, dus details konden nog niet gegeven worden, maar Hawk gaf wel aan dat dit nieuwe spel niet door Activision uitgegeven zal worden.

Dat Tony Hawk benadrukt dat zijn potentieel nieuwe game niet langer in samenwerking met Activision gemaakt zal worden kan verschillende dingen betekenen. Het kan iets gloednieuw worden bij bijvoorbeeld Ubisoft die na Steep de smaak van extreme sporten wel te pakken heeft, maar het kan ook dat een andere uitgever de rechten op Pro Skater overgenomen heeft van Activision. Als we dan toch echt wild aan het gissen mogen slaan, dan is het wel frappant dat net nu EA op Twitter aan het hinten is naar een opvolger voor Skate. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.