Injustice 2 aangekondigd voor PC, open beta vanaf 25 oktober

Injustice 2

PlayStation 4 Xbox One
9.3

Geweldig

Injustice 2 aangekondigd voor PC, open beta vanaf 25 oktober

Injustice 2 aangekondigd voor PC, open beta vanaf 25 oktober

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag aangekondigd dat Injustice 2 dit najaar ook voor PC (Steam en Windows Store) wordt uitgebracht. Injustice 2 is oorspronkelijk ontwikkeld door NetherRealm Studios en door QLOC aangepast voor de PC. Vanaf 25 oktober kunnen fans meespelen in een open bèta die op Steam beschikbaar is. Voor de eerste keer kunnen PC-spelers deze game ervaren en genieten van de Justice League-personages Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg en andere iconische DC-personages, zoals Harley Quinn en Green Arrow.

Injustice 2 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game bevat een uitgebreide groep DC superhelden en superschurken. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en verbeteren. Spelers kunnen zich al vechtend een weg banen door een epische verhaalmodus, het altijd veranderende multiversum en online multiplayergildes, terwijl ze zeldzame en waardevolle spullen verzamelen om hun personages aan te passen. De game is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.