MotoGP voor het eerst op Steam

MotoGP voor het eerst op Steam

Mileston kondigt met trots aan dat MotoGP 13 nu in de winkel ligt en dat de ontwikkelaar voor het eerst op Steam te vinden is. “We zijn erg blij met de release van de MotoGP-spelervaring op het Steam-platform. We hebben geprobeerd aan de wens van spelers te voldoen die de games van Milestone op een van de meest geprezen en gerespecteerde spelplatforms wilden hebben. MotoGP 13 is nog maar het begin. Met deze nieuwe titel willen we een sterk signaal aan de community afgeven die ons vele jaren heeft gevolgd en gesteund: wij luisteren naar jullie”, aldus Luisa Bixio, Marketing en Sales Director bij Milestone.

Daarnaast is op Steam het volgende te vinden: de exclusieve DLC – MotoGP 13 2012 Top Riders voor het seizoen van 2012, met 8 kampioenen en 4 teams/motoren; plus de achievements die al worden meegeleverd bij de andere console-versie.

MotoGP13 komt op 21 juni 2013 uit op Xbox 360, PlayStation 3 en de PlayStation Vita.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.