MotoGP 13 2012 Top Riders DLC en Patch voor PC

MotoGP 13 2012 Top Riders DLC en Patch voor PC

Milestone kondigt aan dat de 2012 Top Riders DLC voor MotoGP 13 vanaf vandaag gratis verkrijgbaar is voor Windows PC. Met deze exclusieve DLC heb je de laatste kans om in de schoenen te staan van Casey Stoner of te rijden met Valentino Rossi tijdens zijn laatste seizoen bij Ducati. Met acht kampioenen en vier teams/motoren beleef je nogmaals het bijzondere seizoen 2012.

Daarnaast kondigt Milestone aan dat de MotoGP 13 patch 1.1 voor PC nu ook beschikbaar is. “Door enkele technische problemen bij onze online providers is de PC-versie van MotoGP™13 getroffen door een aantal moeilijkheden met de online multiplayer. We hebben zorgvuldig alle feedback op onze sociale kanalen bekeken en hard gewerkt om de problemen op te lossen,” zegt Michele Caletti, Game Director van MotoGP 13.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.