Total War: Warhammer II – Skaven als vierde ras onthuld

Total War: Warhammer II

PC

Total War: Warhammer II – Skaven als vierde ras onthuld

Total War: Warhammer II – Skaven als vierde ras onthuld

Vanuit hun smerige hollen werken ze zich boven de grond: de Skaven. Dit vierde speelbare ras is nu onthuld voor Total War: Warhammer II. Lang werd gedacht dat het slecht waanbeelden waren van gekken en gestoorden. Maar de ratmensen die verschijnen in een explosieve nieuwe trailer blijken toch echt te bestaan. Brand Manager, Henry Hankin: “We zijn net zo verrast als jullie”.
De Skaven worden geleid door Queek Headtaker en Lord Skrolk. In de nieuwe, filmachtige trailer zien we hoe ze een leger monsters en moorddadige machines aanvoeren tegen de Dark Elves en Lizardmen. De motieven van de listige Skaven zijn onduidelijk, maar het is een zeer talrijk ras dat zich altijd onder de grond verscholen hield. Om hun profetie te verwezenlijken heeft dit ongedierte zich boven de grond gewerkt om hun pest en ellende over de nieuwe wereld te verspreiden.

De Skaven zijn speelbaar naast de High Elves, Dark Elves en Lizardmen in Warhammer II, dat op 28 september wordt gelanceerd.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.