Trailer Deus Ex: Mankind Divided toont Adam Jensen 2.0

Trailer Deus Ex: Mankind Divided toont Adam Jensen 2.0

Square Enix, Inc. en Eidos-Montréal lanceren vandaag een nieuwe trailer voor Deus Ex: Mankind Divided, die laat zien hoe ver de iconische held Adam Jensen is verbeterd sinds zijn laatste verschijning in Deus Ex: Human Revolution.

Adam Jensen is de volgende stap in de menselijke evolutie. In Deus Ex: Mankind Divided is hij een ervaren geheim agent, gedwongen om te opereren in een wereld die neerkijkt op zijn soort. Gewapend met een nieuw arsenaal geavanceerde wapens en augmentations moet hij bepalen wat de beste aanpak is, en wie hij wel of niet kan vertrouwen, om een wereldwijde samenzwering te ontmaskeren. Deze nieuwe in-game trailer toont onder andere het Titan-schild en drie nieuwe wapen-arm augmentations: de Tesla, de Nanoblade en de PEPS.
Deus Ex: Mankind Divided is het langverwachte vervolg op het met lovende kritieken ontvangen Deus Ex: Human Revolution en wordt wereldwijd gelanceerd op 23 februari 2016, voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.