Trailer en details PS3 exclusieve content Batman: Arkham Origins

Trailer en details PS3 exclusieve content Batman: Arkham Origins

Over een maandje ligt dan eindelijk de volgende Batman-game in de winkel. Batman: Arkham Origins is een prequel op Arkham Asylum en Arkham City. We weten al een tijdje dat de PlayStation 3-versie van de game exclusieve content gaat krijgen. Zo wisten we dat er een Adam West en een Jean-Paul Valley-kostuum in de game te vinden waren, maar verder was er nog weinig bekend. Tot nu. In de vorm van de namen die je hieronder kunt vinden en de trailer die daar weer onder staat, laat de ontwikkelaar de challenge maps zien die alleen op de PlayStation 3 te spelen zijn.

– Azreal Does Not Protect (Combat)
– City On Fire (Combat)
– Venom Connection (Predator)
– Turning Point (Predator)
– No Rest For The Wicked (Combat)

Daarnaast kwam de volgende informatie vrij.

You’ll fight Bane, Venom users, and Blackgate prisoners in a crime-ridden Gotham City, where Bane’s forces have seized control of several key locations where only Batman can stop them. Fight your way through three combat maps, stealth across two predator maps, and push yourself to the breaking point in a new challenge campaign.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.