Trailer personagemaker voor LEGO DC Super-Villains onthuld

LEGO DC Super Villains

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
8.2

Sterk

Trailer personagemaker voor LEGO DC Super-Villains onthuld

Trailer personagemaker voor LEGO DC Super-Villains onthuld

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en DC Entertainment hebben een nieuwe trailer onthuld van de personagemaker voor LEGO DC Super-Villains; de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC plaatst, voorafgaand aan de officiële start van San Diego Comic-Con 2018.

De trailer draait om de personagemaker en biedt spelers een uitgebreide blik op hoe ze hun eigen superschurk kunnen maken en ermee spelend kwaadaardige streken uithalen en vernieling veroorzaken in deze zinderende videogame. Het personage van de speler wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl er wordt samengewerkt met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC Comics is geschreven.

LEGO® DC Super-Villains is vanaf 17 oktober 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One X, Nintendo Switch en pc.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.