Trailer voor Batgirl: A Matter of Family

Trailer voor Batgirl: A Matter of Family

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment onthullen de trailer voor de eerste story driven add-on voor Batman: Arkham Knight – Batgirl: A Matter of Family. Batgirl: A Matter of Family vindt plaats voor het verhaal van Batman: Arkham Asylum en spelers nemen voor het eerst in de Batman: Arkham franchise de rol van Batgirl aan. Batgirl: A Matter of Family is op 14 juli beschikbaar voor fans die de Batman: Arkham Knight Season Pass bezitten. De add-on kan ook los gekocht worden op 21 juli voor €6,99 via PlayStation Network en Xbox LIVE.

Als The Joker Commissioner Gordon ontvoert en hem gevangen houdt in het Seagate Amusement Park moeten Batgirl en Robin vechten om hem te redden en ondertussen proberen te voorkomen dat ze slachtoffer worden van het sinistere plan van The Joker. Batgirl, getraind door Batman, combineert vechten met ongeëvenaarde hack-vaardigheden om vijanden te verslaan, objecten te beheersen en puzzels op te lossen.

De Batgirl: A Matter of Family add-on content is ontwikkeld door WB Games Montréal met gebruik van de Batman: Arkham Knight engine die door Rocksteady Studios is gebouwd. De overige Batman: Arkham Knight Season Pass add-on content wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios.
De Batman: Arkham Knight Season Pass bevat een exclusieve Flashpoint Batman Skin die nu beschikbaar is en biedt regelmatig nieuwe content voor zes maanden met nieuwe verhaalmissies, meer superschurken die Gotham City binnenvallen, nieuwe legendarische Batmobiles, geavanceerde challenge maps, alternatieve character skins en nieuwe race tracks.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.