Turtle Beach onthult Star Wars X-Wing Pilot-headset

Turtle Beach onthult Star Wars X-Wing Pilot-headset

Turtle Beach Corporation brengt in de aanloop naar de langverwachte bioscooprelease van Star Wars: The Force Awakens de Star Wars X-Wing Pilot-headset uit.De lichte en comfortabele X-Wing Pilot-headset is een betaalbare, universele headset voor de PlayStation 4, de Xbox One en mobiele game-apparatuur, geïnspireerd op de kenmerkende oranje jumpsuits van de piloten van de Rebel Alliance en biedt diverse features zoals:

Volledig audiospectrum – Luister naar Star Wars zoals het bedoeld is via 40 mm-neodymiumluidsprekers die de tonen knetterend hoog en donderend laag weergeven.

Handige besturing – De bediening in het snoer biedt gebruikers eenvoudig toegang tot Master Volume en Mic Mute, allemaal binnen handbereik.

Wees luid en duidelijk – Speel samen met vrienden en chat in online multiplayergames met een instelbare, gevoelige microfoon die eenvoudig en snel kan worden verwijderd tijdens het beluisteren van muziek en het bekijken van films.

Licht en comfortabel – De headset is voorzien van het nieuwe, lichtgewicht ontwerp van Turtle Beach dat garant staat voor urenlang comfort.

Veelzijdig – Fans kunnen de Star WarsX-Wing Pilot-headset gebruiken voor games, hun favoriete films, muziek en nog veel meer.

De Star Wars X-Wing Pilot-headset is nu verkrijgbaar voor €59,99.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.