Turtle Beach werkt samen met Sony aan officiële headsets voor PlayStation 4

Turtle Beach werkt samen met Sony aan officiële headsets voor PlayStation 4

Turtle Beach heeft vandaag een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Sony Computer Entertainment Inc. aangekondigd om headsets met officiële licentie voor de PlayStation 4 te produceren. Op basis van de overeenkomst zal Turtle Beach zich gaan bezighouden met de ontwikkeling van headsets voor toernooien en liefhebbers van games en entertainment. De headsets worden deze zomer onthuld en komen in de herfst van 2014 in de winkels te liggen.

Turtle Beach vindt het geweldig om samen met Sony headsets voor het PlayStation 4-systeem te produceren. Audio is een belangrijk onderdeel van de next-gen PlayStation-ervaring, en omdat we ons richten op veelzijdige headsets voor meerdere platforms, krijgen consumenten een optimale gebruikerservaring op zowel hun PlayStation 4-console als de bijbehorende PlayStation Vita-apparatuur.

– aldus Juergen Stark, Chief Executive Officer bij Turtle Beach

Turtle Beach ontwerpt en verkoopt draadloze en niet-draadloze headsets voor consoles, personal computers en mobiele platforms. Het uitgebreide assortiment headsets combineert kwaliteit met innovatieve vindingen op het gebied van audio en is populair bij consumenten, omdat de headsets games realistischer maken en spelers een competitief voordeel geven. Volgens NPD produceert Turtle Beach 7 van de 10 best verkochte game-headsets in 2013.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.