Twee bekende namen komen jaar Jurassic World: Evolution

Twee bekende namen komen jaar Jurassic World: Evolution

Het is geen geheim meer dat Jeff Goldblum zijn rol uit de Jurassic Park-films opnieuw gaat vertolken in het aankomende Jurassic World: Evolution. Dat werd eerder al bekend gemaakt. Nu maakt de ontwikkelaar bekend dat ze, in samenwerking met Universal, nog twee acteurs uit de serie naar de game hebben kunnen halen.
De eerste is iemand die al vanaf de eerste Jurassic Park in de franchise te vinden is. We spreken over B.D. Wong, die in de films Dr. Henry Wu speelt. Hij is een genetische engineer bij InGen. De tweede aanwezige is niemand minder dan Bryce Dallas Howard. Hoewel ze niet in de originele film zat (ze was toen ook pas 13 jaar oud), speelde ze een grote rol in Jurassic World en het aankomende Jurassic World: Fallen Kingdom. Haar personage is operations manager Claire Dearing. De game komt op 12 juni uit.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.