Twee Xbox One bundels voor dit jaar bekend

Twee Xbox One bundels voor dit jaar bekend

De Kinectloze Xbox One bundel heeft wonderen gedaan voor Microsoft en het bedrijf hoopt de sales door te kunnen zetten door de aankondiging van twee nieuwe (Kinectloze) bundels. Een vertegenwoordiger van de uitgever vertelde aan Polygon plannen te hebben een Madden NFL 15 en een Sunset Overdrive- bundel uit te brengen.

Volgens de vertegenwoordiger zal de Madden NFL 15-bundel vanaf eind augustus verkrijgbaar zijn voor dezelfde prijs als een normale Xbox One. Dit betekent dat de bundel tegelijk verschijnt met de release van de game. De bundel bestaat uit een downloadbare versie van de game en drie Pro Packs voor het NFL team.

De Sunset Overdrive-bundel is een ander verhaal. Deze game zal namelijk gebundeld zijn met een witte Xbox One, die tot dusver nog niet op de markt is verschenen. Het is nog niet bekend of een witte Xbox One ook samenhangt met een hogerprijskaartje. Echter is de bundel al gespot op de site van een Franse retailer, met een prijs van €399. Wel moet hierbij vermeld worden dat de bundel inmiddels van de website is weggehaald. Microsoft heeft nog geen commentaar geleverd.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.