Ubisoft heeft drie Assassin's Creeds in ontwikkeling

Ubisoft heeft drie Assassin's Creeds in ontwikkeling

Hoewel iedereen uit lijkt te kijken naar Assassin’s Creed IV: Black Flag, is Ubisoft al een tijdje bezig met de opvolger. In een interview met Kotaku heeft de CEO van het bedrijf, Yves Guillemot, laten weten dat ze voor de toekomst moeten plannen omdat de games anders niet elk jaar kunnen verschijnen. Een te grote pauze tussen de games zou niet mogen.

We zorgen ervoor dat de teams die aan de games werken genoeg tijd hebben. Denk aan twee of drie jaar voor een titel. Op deze manier kan het team nieuwe concepten uitwerken, maar ook dingen die niet werken terug brengen naar de tekentafel en opnieuw beginnen om een vers idee aan de game toe te voegen.

Hoewel de kleine Fransoos niet in detail wilde spreken, liet hij weten dat er drie studio’s bezig zijn met drie games uit de serie, waarvan één Black Flag is. Of het gaat over Assassin’s Creed V en VI is dus niet bekend. De kans is echter groot.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.