Ubisoft kondigt een nieuwe next-gen game aan

Ubisoft kondigt een nieuwe next-gen game aan

Bij de gedachte aan de next-gen consoles denken we aan flitsende beelden, strakke lijnen en epische omgevingen. Met al die kracht van de PlayStation 4 en Xbox One mogen we dat ook wel verwachten. Ubisoft heeft nu een nieuwe titel aangekondigd voor beide systemen. Niet alleen Watch_Dogs en The Division zullen gaan schijnen op de consoles, ook Tetris gaat next-gen. Jawel, Tetris. De game die iedereen kent en je eigenlijk niet weg kunt denken uit het landschap der videogames. Ubisoft heeft de rechten inmiddels in handen en komt met een nieuwe versie van de game. Ubisoft president Yves Guillemot had er het volgende over te zeggen:

We’re very excited to start working with this world-renowned brand. We can’t wait to combine Ubisoft’s expertise and all the capacities of next-gen consoles to create an exciting new Tetris experience for fans.

Een releasedatum is niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.