Ubisoft trekt uitspraak spelersaantallen The Division terug

Tom Clancy’s The Division

PC PlayStation 4 Xbox One

Ubisoft trekt uitspraak spelersaantallen The Division terug

Ubisoft trekt uitspraak spelersaantallen The Division terug

Eerder deze week leek het er op dat Ubisoft blij was met de spelers in The Division. Sinds de laatste update zouden de aantallen weer op dezelfde nummers zitten als tijdens de launch van de game. Nu blijkt het zo te zijn dat Ubisoft niet helemaal eerlijk was. In een interview komt Anne Blondel van Ubisoft terug op haar uitspraken. Nu zegt ze dat de aantallen wel stijgen, maar niet zo hoog zijn als tijdens de release van de game. Volgens haar was er sprake van miscommunicatie.

This was a miscommunication – what I meant to say is the numbers for The Division are trending back in a positive direction, thanks to what we’ve seen with patch 1.4 and other updates the team has delivered. What I should have said is, we think it’s possible that The Division follows a similar pattern to Rainbow Six: Siege, which has seen increasing engagement to the point that DAU numbers have equaled those we saw during the launch period.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.