Uncharted 4 krijgt een co-op mode genaamd Survival

Uncharted 4: A Thief’s End

PlayStation 4
8.8

Sterk

8.6

User Avg

Uncharted 4 krijgt een co-op mode genaamd Survival

Uncharted 4 krijgt een co-op mode genaamd Survival

Volgende maand krijgt Uncharted 4: A Thief’s End een gloednieuwe mode genaamd Survival. De naam geeft redelijk de essentie van de mode weg, namelijk alleen of met twee vrienden overleven tegen een barrage aan slechteriken, en dat 50 waves lang. Het wordt een behoorlijk uitgebreide mode ook, want er zijn tien maps om op los te gaan en een systeem van challenges die je geld opleveren waarmee je betere wapens en dergelijke kan kopen.

Je krijgt de mogelijkheid om te stijgen in ranking en ook op die manier een betere uitrusting vrij te spelen en kan tenslotte ook cosmetische items vrij spelen die je in de singleplayer en online-modes kan gebruiken. Dat alles vrij spelen echter niet eenvoudig zal worden geeft de trailer prijs die een blik toont op één van de eindbazen die je na elke tien waves op je dak krijgt. Survival verschijnt mid december.
Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.