Veel Rockstar Games naar Xbox One, inclusief toffe bonus

Veel Rockstar Games naar Xbox One, inclusief toffe bonus

Rockstar heeft aangegeven dat enkele van haar Xbox 360-games toegevoegd gaan worden aan de lijst van spellen die via backwards compatibility speelbaar gaan zijn op de Xbox One. De games zijn vanaf 7 juni speelbaar. Het gaat om Grand Theft Auto: San Andreas, Midnight Club: Los Angeles en Rockstar Games Presents Table Tennis. Heb je de game nog liggen? Dan kun je ze vanaf dan gewoon in je Xbox One stoppen om verder te spelen. Ook zijn ze digitaal vanaf die dag te downloaden voor de Xbox One.

Maar, er is een leuke bonus. San Andreas kwam natuurlijk origineel uit op de originele Xbox en werd daarna opnieuw uitgebracht op de Xbox 360. Wat als je de game voor de originele Xbox hebt? Geen nood! Daar is aan gedacht. Stop gewoon de disc in je Xbox One en je mag gratis en voor niets de Xbox 360-editie van de game downloaden. Hierdoor ziet de game er dus niet alleen een heel stuk beter uit en loopt ‘ie net wat strakker, ook kun je ineens achievements gaan halen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.