Verhalende DLC voor Batman: Arkham Origins

Verhalende DLC voor Batman: Arkham Origins

EuroGamer heeft gepraat met Ben Mattes, de Senior Producer achter Batman: Arkham Origins. Uit dit gesprek is gebleken dat er mogelijk meer verhalende DLC voor de game gaat komen. Dit is uiteraard vergelijkbaar met Harley Quinn’s Revenge, de goed ontvangen uitbreiding op Arkham City.

It is in line with our angle of the origins – not necessarily of characters, but of key relationships. It is a DLC that will focus on one of the most key relationships in Batman canon.

Hoewel hier niets bevestigd is is het interessant om te zien wat de ontwikkelaar met de game wil gaan doen. We zouden graag een introductie van Robin in het leven van de vleermuis zien.

Wel is duidelijk dat er in december een add-on verschijnt in de vorm van Initiation. Hierin zien we hoe Bruce Wayne zijn trainingen af probeert te ronden met trainer Kirigi. Wayne neemt het op tegen verschillende ninja’s om zijn perfecte vechttechniek op te bouwen. Het klinkt ons verdacht veel als een origin van Origins. Snap jij het nog? De DLC zal twee achievements toevoegen aan de game.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.