Vier kerst met Counter-Strike Nexon: Zombies

Vier kerst met Counter-Strike Nexon: Zombies

Nexon Europe kondigt aan dat de succesvolle multiplayer shooter Counter-Strike Nexon: Zombies het komende feestseizoen een nieuwe lading content krijgt. Vanaf december zullen spelers in de huid kunnen kruipen van twee nieuwe vrouwelijke karakters, een vermakelijke nieuwe spelmodus kunnen ontdekken, nieuwe wapens kunnen winnen in giveaway evenementen, en bovendien hoge kortingen claimen op in-game voorwerpen.

Mooi, slim, en gevaarlijk. Choijiyoon is één van de twee nieuwe karakters die binnenkort worden ingezet in de strijd. Ooit was ze lid van het geheime antiterroristische inlichtingendienst, en was ze genoodzaakt om het land te ontvluchten nadat ze was ontmaskerd. Daarna vormde ze haar eigen elite taskforce met als enige doel het vernietigen van de ARA – en dit keer zal ze niet falen. Ritsuka, het tweede nieuwe karakter, is de ARA agent die Choijiyoon ontmaskerde als een geheimagent. Ritsuka is vanaf een vroege leeftijd opgegroeid in de oorlog, en heeft uitgebreide militaire ervaring opgedaan als jonge huurling.

De december update introduceert ook een nieuwe modus: The Large Headed Zombie Scenario. Deze geeft alle zombies in de game een extra groot hoofd. Het scenario kan aan of uit worden gezet door de Room Host, en wordt alleen geactiveerd als een specifiek voorwerp wordt gebruikt in een Zombie Scenario map. Paul Lee, Product Manager bij Nexon Europe:

We zijn blij dat we voor de eerste keer de feestdagen met de community kunnen vieren. Nieuwe karakters, giveaways, en een groot wapenupgrade-evenement zorgen ervoor dat kerst dit jaar echt vroeg valt voor Counter-Strike Nexon: Zombies.

Naast de nieuwe speelbare karakters en spelmodus zullen er ook vele giveaways plaatsvinden gedurende de feestmaand, waarmee spelers een reeks wapens en upgrades kunnen bemachtigen:
Weapon Upgrade Reward: 27 november – 30 december
Spelers die een vooraf bepaald aantal killpoints maken met bepaalde wapens ontvangen een permanente wapenupgrade.
Skull Weapons Giveaway: 12 december – 28 december
Elke dag tussen 14u00 en 22u00, worden elke twee uur negen permanente Skullwapens aan geluksvogels weggegeven.
Christmas Weapons Giveaway: 12 december – 28 december

Vanaf 16 december hebben spelers die voorwerpen op hun wishlist willen afvinken de kans om deze te kopen tegen sterk verlaagde prijzen, met 50% korting op alles in de in-game store. Deze sale loopt door tot en met het nieuwe jaar en eindigt op 6 januari 2015.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.