Vintage klassiekers toegevoegd aan de Forza Motorsport 7 garage

Forza Motorsport 7

PC Xbox One
9.2

Geweldig

7.1

User Avg

Vintage klassiekers toegevoegd aan de Forza Motorsport 7 garage

Vintage klassiekers toegevoegd aan de Forza Motorsport 7 garage

Welkom bij de tweede week van auto-onthullingen voor de Forza Motorsport 7 garage – ook wel bekend als de vintage week! Vandaag laten ze klassieke auto’s zien die deel uitmaken van de 700 auto’s van Forza Motorsport 7, waaronder vooroorlogse racers die bestuurders van alle vaardigheidsniveaus zullen uitdagen, naoorlogse patrouillewagens die het publiek anders over de automobiel deden denken, en nog veel meer. Het aanbod van materialen en technologie die hier te zien is, is zo gevarieerd net als de vormen, maten en mogelijkheden van de auto’s. Van houten frameauto’s tot vooroorlogse diagonaalbanden, de ForzaTech engine herschept alle ingewikkeldheden en nuances die deze legendarische auto’s zo speciaal maken.


Bijvoorbeeld, de 1950 Alfa Romeo 158, of “Alfetta” werd bestuurd door een aantal grootste chauffeurs uit de motorsport geschiedenis. Of denk aan de 1967 Volkswagen Karmann Ghia, een vroege VW sportwagen ontworpen in Italië (ja, dat lees je goed, Volkswagen keert terug naar Forza). Dan is er de Amerikaanse game changer, de Chevrolet Corvette van 1953, een ontdekking in de automobiel industrie die al generaties het design van auto’s heeft bepaald en beïnvloed.

Forza Motorsport 7 is de ultieme 4K race game voor Xbox One X. Geniet van haarscherpe beelden met 60fps en echte 4K resolutie in HDR. Forza is de best verkochte race franchise van deze console generatie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.