Warner Bros. geeft nieuwe trailer Dying Light vrij

Warner Bros. geeft nieuwe trailer Dying Light vrij

Techland en Warner Bros. Interactive Entertainment geven met deze nieuwe trailer een diepere kijk in de technologie achter Dying Light. Met de opwachting van de volgende generatie consoles bundelt Techland alle krachten samen om een fysiek gebaseerde lichtsysteem te ontwikkelen in haar eigen in-house Chrome Engine 6. Hiermee kunnen ze realistische belichting en schaduwen creëren voor de in game wereld, maar belangrijker nog de game wereld authentieker en meeslepender maken.

Dying Light is een 4 player co-op actie survival horror game van Techland die zich afspeelt in een uitgestrekte en gevaarlijke open wereld. Overdag doorkruisen spelers een grote stedelijke omgeving die onder een kwaadaardige uitbraak heeft te lijden, op zoek naar benodigdheden en wapens om zich mee te verdedigen tegen de groeiende geïnfecteerde bevolking. s’ Avonds worden de jagers de bejaagden, wanneer de geïnfecteerden agressief en gevaarlijker worden. Het meest angstaanjagende zijn de roofdieren, die pas na zonsondergang tevoorschijn komen. Spelers moeten alles in hun macht gebruiken om te overleven tot het eerste ochtendlicht.
Dying Light wordt in 2014 uitgebracht op Xbox One, PS4, Xbox 360 PS3 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.