Wedden op e-sports populair bij bookmakers

Wedden op e-sports populair bij bookmakers

Wedden op e-sports enorm populair
Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er bij online goksites op wedden. Niet alleen op het gebied van entertainment maar ook bij sportweddenschappen zijn er steeds meer mogelijkheden. Als een bepaalde wedstrijd maar iets van sport weg heeft, is het bij bookmakers al mogelijk om er geld op in te zetten. Een specifieke tak van sporten binnen deze markt zijn de e-sports. Steeds meer mensen wagen een gokje op wie er een bepaalde e-sports wedstrijd zal gaan winnen. Online bookmakers zijn handig op deze markt ingesprongen en bieden op hun goksites nu ook online weddenschappen aan op e-sports.

Op welke e-sport geld inzetten?
Je hebt de mogelijkheid om op verschillende soorten e-sports in te zetten. Althans, op verschillende games. Binnen elke game vind je weer allerhande toernooien en wedstrijden om op te gokken. Zo heb je bijvoorbeeld Counter Strike: Global Offensive. Je kunt dan onder andere inzetten op wedstrijden uit de ESEA Premier Division, de Headshot Cup, de ESL One en de Gauntlet. Je ziet wanneer en hoe laat de partij gespeeld wordt en wat de odds zijn om op in te zetten. Bij het spel League of Legends heb je bijvoorbeeld de keuze uit LSPL en de OGN Champions Korea. Binnen elk type computerspel worden verschillende kampioenschappen en wedstrijden gehouden. Zet in op het spel waar je veel van af weet of waar je de teams goed van kent die uitmaken wie de winnaar moet worden.
Soorten inzetten bij e-sports
Je hebt verschillende mogelijkheden om op in te zetten bij e-sports. Het eenvoudigste is daarbij natuurlijk een win bet: inzetten op het team of de speler die jij denkt dat gaat winnen. Maar je kan ook inzetten op allerlei gebeurtenissen tijdens het spel. Zo kun je bij League of Legends bijvoorbeeld geld inzetten op welk team als eerste “First Blood” krijgt of welk team als eerste Baron Nashor weet te verslaan.

Volg de livestream om te zien wie wint
Als je bent ingeschreven bij een goksite en geld op je account hebt staan, kun je ook altijd de livestream bekijken van de wedstrijd van je keuze. Zo zie je hoe het computerspel verloopt in realtime. Overigens kun je er ook terecht om allerlei sportwedstrijden live te volgen. Tenminste als de online goksite die service aanbiedt, maar de meeste betere sportweddenschappensites bieden je uitgebreide mogelijkheden.

Bookmakers en e-sports: een gouden combinatie in België
Je bent bookmaker of je bent het niet, dus of je nu inzetmogelijkheden aanbiedt voor tennis, voetbal en golf of voor toernooien bij computergames: als je er maar geld aan kunt verdienen is het al snel interessant voor een online bookmaker. Of het nu gaat om Fifa 2017, Heroes of the Storm of Dota 2, het maakt bookmakers helemaal niet uit. Zo ook in België zijn er door de toename in populariteit een groot aantal aanbieders op de markt waar je prima terecht kunt om geld in te zetten op e-sports wedstrijden, een categorie die je kunt vinden tussen de sportweddenschappen op Belgische goksites.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.