Wederom beelden Battlefield Hardline gelekt

Wederom beelden Battlefield Hardline gelekt

Het had een fantastische knaller kunnen zijn tijdens de persconferentie van Electronic Arts. De aankondiging van Battlefield Hardline had menig hartje sneller kunnen laten kloppen. Helaas mocht het niet zo zijn. Vorige week werden de eerste details, waaronder naam, logo, classes, equipment en awards door een foutje op Battlelog gelekt. Zonde. Een domper voor Electronic Arts. Hierop besloot het bedrijf de game dan toch maar zelf aan te kondigen. Het bleef hier echter niet bij. Niet veel later lekten de eerste beelden waardoor de game helemaal geen geheimen meer had voor ons. Wel liet Electronic Arts weten dat het hier ging om een video die al minimaal een half jaar oud was en puur bedoeld voor intern gebruik.

Nu zijn er opnieuw beelden gelekt. Aangezien EA er alles aan heeft gedaan om de vorige beelden van het web af te krijgen, raden we je aan deze zo snel mogelijk te bekijken. Voor je het weet doet de video het niet meer. Bekijk ze hier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.