Werkt Naughty Dog aan Savage Starlight?

Werkt Naughty Dog aan Savage Starlight?

Bij GameParty zijn we een grote fan van ontwikkelaar Naughty Dog. Logisch, wanneer je het portfolio van de ontwikkelaar bekijkt. Jak & Dexter, Uncharted, The Last of Us, stuk voor stuk toppers. Maar waar is de studio momenteel mee bezig?

Naughty dog teased graag naar hun volgende project. Zo was er in Uncharted 3 al een link naar The Last of Us te vinden. Oplettende gamers hebben in die laatste game een comic gevonden onder de titel ‘Savage Starlight’. Een sci-fi IP zou dus mogelijk zijn voor de ontwikkelaar.

Gelukkig baseren mensen hun bevindingen op meerdere factoren. Zo vertelde Naughty Dog-designer Justin Richmond eerder al het volgende over de volgende game:

If only the Starlight wasn’t so Savage.

Daarnaast is SavageStarlight.com geregistreerd door Eric Hayashi, een persoon die eerder aan Uncharted 3 heeft gewerkt. Zou de game dan daadwerkelijk in ontwikkeling zijn?
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.