Werp een eerste blik op de Wildspire Waste Area in Monster Hunter: World

In de aanloop naar GamesCom is er een gloednieuwe video uitgebracht die een indruk geeft van de actie die je kunt verwachten in Monster Hunter: World. Ook gunt de video je een eerste blik op een nieuwe locatie, Wildspire Waste. Deze uitgestrekte, voornamelijk droge vlakte met moerasgebieden in de New World wordt bewoond door wezens die zich moeten aanpassen om te overleven.

In de nieuwe video zie je meer van de wezens die je op je pad kunt vinden. Onder deze ontzagwekkende beesten tref je bijvoorbeeld de Kulu-Ya-Ku, een vogelachtig wezen dat in de Ancient Forest en Wildspire Waste vaak eieren van andere monsters steelt. De reusachtige Barroth is een terugkerende favoriet uit de Monster Hunter-serie, in de video zie je hoe hij zijn territorium afzet met modder terwijl hij speurt naar zijn favoriete snack – mieren. Laat je echter niet misleiden door zijn voorkeur voor kleinere maaltjes, dit wezen valt iedereen aan die zijn territorium binnendringt en alleen de dapperste jagers durven de strijd met hem aan te gaan.

Dappere jagers die volgende week GamesCom bezoeken moeten niet vergeten deze titel te checken op de Sony Consumer Booth in Hall 7 en de eerste missie in de New World aan te gaan!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.