Win een tweedaagse survival-cursus én overnachting in een grot met Far Cry Primal

Far Cry Primal

PC PlayStation 4 Xbox One
8

Sterk

Win een tweedaagse survival-cursus én overnachting in een grot met Far Cry Primal

Win een tweedaagse survival-cursus én overnachting in een grot met Far Cry Primal

Ter promotie van de aanstaande release van Far Cry Primal heeft Ubisoft een promotiecampagne online gezet waarmee je een tweedaagse survival-cursus plus overnachting in een grot op een geheime locatie in Frankrijk kunt winnen. Onder de noemer ‘CaveBnB’ wordt de prijs in onderstaand filmpje uitgelegd.
https://www.youtube.com/watch?v=RpdVMc_dqp0

CaveBnB geeft spelers de mogelijkheid om de wilde natuur van Far Cry Primal te ervaren, terwijl ze terug naar het stenen tijdperk reizen om de extreme omstandigheden waarin onze voorouders leefden, te ervaren. De deelnemer zal, samen met een persoon naar keuze, tot het einde moeten gaan in een survivaltraining die geleid wordt door een expert. Overdag zal de deelnemer nieuwe vaardigheden vergaren, terwijl men ’s nachts zal leren hoe deze gebruikt kunnen worden om te overleven.

Om kans te maken moet je in één tweet aan Ubisoft duidelijk maken waarom juist jij deze prijs wilt winnen, onder vermelding van @farcrygame en #cavebnb. Je kunt aan de prijsvraag meedoen tot 22 januari 0:59 uur. Meer informatie vind je op de speciale actiesite.

Far Cry Primal wordt de nieuwste telg binnen de Far Cry-franchise en speelt zich 10.000 jaar voor Christus af. Primitief jagen op mammoeten en sabeltandtijgers is slechts een van de weinige activiteiten, je zult voornamelijk in de vijandige omgeving moeten overleven… Far Cry Primal is vanaf 23 februari verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One, de PC-versie volgt een weekje later op 1 maart.

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).