World of Diving duikt de Tweede Wereldoorlog in

World of Diving duikt de Tweede Wereldoorlog in

Nederlandse indie studio Vertigo Games kondigt een Tweede Wereldoorlog thema content update aan voor de Rift-ondersteunende onderwater exploration game World of Diving, die nu verkrijgbaar is als Early Access game op Steam en andere portals.

De nieuwe content update geeft spelers de mogelijkheid om het tekenende wrak van het Duitse slagschip Bismarck te ontdekken en verkennen – één van de twee grootste slagschepen ooit gebouwd door Duitsland, die in 1940 in de Duitse slagvloot werd geïntroduceerd. Op haar eerste en laatste offensieve operatie vernietigde ze de machtige Britse slagkruiser HMS Hood voordat zij door de Britten werd getorpedeerd in 1941.

Bismarck is het eerste wrak dat World of Diving spelers vrij kunnen betreden om haar binnenstructuur in groot detail te verkennen. Met deze nieuwe content update komt ook de ROV (remote operated vehicle) buddy, die spelers licht zal helpen werpen op de duisternis in de Bismarck.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.