World of Warcraft: Battle for Azeroth krijgt nieuwe Raid, Warfront, Mythic Keystone Dungeons en meer

World of Warcraft: Battle for Azeroth krijgt nieuwe Raid, Warfront, Mythic Keystone Dungeons en meer

Strijders van de Horde en Alliance, maak je klaar voor een nieuwe uitdaging. Het is vanaf nu mogelijk om met nieuwe content in World of Warcraft: Battle for Azeroth aan de slag te gaan.

Uldir is de eerste nieuwe raid en is te spelen in de Normal en Heroic moeilijkheidsgraad. Lees hier alles over deze raid met acht bazen.

Daarnaast is de eerste coöperatieve Warfront live in de vorm van The Battle for Stromgarde! Spelers van de Horde kunnen nu aan de slag om supplies aan te leveren om deze assault te starten. Wanneer de Horde genoeg werk heeft geleverd, kunnen de spelers tijdelijk aan de slag met de content. Voor spelers van de Alliance is er een buiten activiteit in de Arathi Highlands te vinden, inclusief een nieuwe World boss.
Mythic Keystone dungeons zijn nu ook beschikbaar en het eerste seizoen hierbij is meteen van start gegaan. Daarnaast is het eerste PvP seizoen ook van kracht. We zien je in Azeroth!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.