World of Warships komt naar PlayStation 4 en Xbox One

World of Warships komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Wargaming heeft bekend gemaakt dat een van haar grootste titels binnenkort op de PlayStation 4 en Xbox One uitvaart. De game genaamd “World of Warships: Legends” beloofd dezelfde ultieme maritieme gevechten op de console. World of Warships: Legends wordt door dezelfde Wargaming studio in Sint Petersburg gemaakt als de PC versie. Niet alleen kun jij volop gaan genieten van iconische oorlogsschepen uit de maritieme geschiedenis maar natuurlijk ook van andere exclusieve content en toepassingen.

De Alpha test begint in juli en daarvoor is het ontwikkelteam opzoek naar enthousiaste Alpha testers. Dus als jij graag van de partij wil zijn dan kan jij meer informatie vinden en jezelf opgeven op: wowslegends.com

Meer informatie over World of Warships: Legends zal op gamescom 2018 bekend worden gemaakt. Echter mogen wij alvast verklappen dat de game lancering ergens op de planning van 2019 staat.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.