WRC world finals 7 en 8 september in Griekenland

WRC world finals 7 en 8 september in Griekenland

NACON, KT Racing Studio, WRC Promoter en EKO Acropolis Rally Greece maken met veel plezier bekend dat de eSports WRC World Final presented by AGON by AOC op 7 en 8 september 2022 zal plaatsvinden in Griekenland. Tijdens deze finale zullen de beste spelers het tegen elkaar opnemen in WRC 10, de officiële game van het FIA World Rally Championship.

Voor het tweede opeenvolgende jaar zal de finale plaatsvinden tijdens de Acropolis Rally. De 8 finalisten zullen strijden in het hart van het Olympische complex, aan het eind van het reguliere rallyseizoen, dat op 15 augustus eindigt. Onder de deelnemers bevinden zich Sami-Joe Abi Nakhle (Libanon – wereldkampioen van 2020) die al 7 van de 11 rondes heeft gewonnen en mogelijk Lohan “Nexl” Blanc (Frankrijk – drievoudig wereldkampioen van 2017, 2019 en 2021) die zijn titel zal verdedigen. Andere deelnemers aan het evenement zijn Race Clutch en andere coureurs van het heersende World Champion-team.

De partners AGON by AOC, Playseat, Fanatec en FlexIT zijn ook present voor dit 7e opeenvolgende seizoen, dat wordt georganiseerd door NACON, KT Racing, WRC Promoter en EKO Acropolis Rally Greece.

Bekijk hier het algemene klassement van dit moment

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.