Prijsvraag gesloten: Win vrijkaarten voor de nieuwe Turtles-film, inclusief een Boombox speaker!

Prijsvraag gesloten: Win vrijkaarten voor de nieuwe Turtles-film, inclusief een Boombox speaker!

*update* je kunt niet meer mee doen*

Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael nemen het op tegen nog grotere schurken in Ninja Turtles: Out of the Shadows. Ze worden geholpen door April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) en de onverschrokken nieuwkomer Casey Jones (Stephen Amell). Slechterik Shredder ontsnapt uit hechtenis en sluit zich aan bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en zijn twee onnozele handlangers, Bebop (Gary Anthony Williams ) en Rocksteady (WWE ster Stephen “Sheamus” Farrelly). De Turtles proberen het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang. Om de release van de film kracht bij te zetten geven we in samenwerking met Universal 3 x 2 kaarten voor de film weg, inclusief een toffe boombox speaker!

Wat je hiervoor moet doen? Simpel.Stuur een mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Turtles prijsvraag’ en geef antwoord op de volgende vraag.

Uit welk jaar komt de eerste game waarin de Ninja Turtles een hoofdrol hadden?


Weet jij het antwoord? Stuur dan snel een mail en misschien zit jij snel te ‘cowabunga-en’ in de bios! Ninja Turtles: Out of the Shadows draait vanaf 16 juni in de bioscoop, in 3D

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.