WW1 FPS Isonzo komt met release datum en trailer

WW1 FPS Isonzo komt met release datum en trailer
De eerste wereld oorlog game gaat o p13 september uitkomen op  PC, Xbox Series X|S & Xbox One, en PlayStation 5 & 4.  Vecht mee met de soldaten die hun thuisland verdedigen aan het zuidelijke front en ervaar de Eerste Wereldoorlog zoals nooit tevoren.
 
Met de WW1 Game Series kunnen mensen de intensiteit van Eerste Wereldoorlog ervaren, gecreëerd door de chaos die over de iconische slagvelden heerste. Isonzo is de derde game in de serie en introduceert spelers aan oorlog op grote hoogte in de Alpen. De serie nadert de twee miljoen verkochte exemplaren en laat daarmee zien dat deze nieuwe en weinig-ontdekte setting gewild is onder gamers!
Doe je mee aan het gevecht om de Italianen of Oostenrijk-Hongaren te helpen in een van de meest intense gevechten aller tijden? Laat even weten als je de game wil spelen en ik zorg ervoor dat je een key krijgt zodra de releasedatum dichterbij komt. Het zou tof zijn als je dit nieuws met ons kunt delen! Strijd jij met ons mee?Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.