Xbox kondigt FIFA 17 Xbox One S bundel aan op Gamescom

FIFA 17

PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
9.2

Geweldig

8.7

User Avg

Xbox kondigt FIFA 17 Xbox One S bundel aan op Gamescom

Xbox kondigt FIFA 17 Xbox One S bundel aan op Gamescom

Vandaag op Gamescom trapte Aaron Greenberg, Xbox Head of Marketing, Microsoft’s aanwezigheid op de beurs af door terug te kijken op een gedenkwaardig jaar tot nu toe en door iedereen een vooruitblik te geven op een aantal spannende ontwikkelingen die gaan komen.

In juni op de E3 heeft Microsoft gesproken om gamers zonder grenzen te laten gamen en meer keuze te bieden in hoe en waar ze kunnen spelen. Xbox Play Anywherewerd getoond, een programma waarmee je eenmalig een digitale game koopt en vervolgens op zowel Xbox One consoles als Windows 10 PC’s kan spelen. Ook is een aantal nieuwe Xbox Live-functionaliteiten aangekondigd om nog makkelijker andere spelers te vinden en mee te gamen. Clubs, Zoek Een Groep en Arena, allemaal beschikbaar op Xbox One, Windows 10 PC, iOS of Android-devices.

De vraag naar de Xbox One S console is wereldwijd overweldigend. Vandaag is een nieuwe Xbox One S bundel aangekondigd met EA SPORTS FIFA 17. Deze bundel (500GB) zal vanaf 22 september in de winkels liggen met een consumentenadviesprijs van €299. Met EA Access krijg je exclusief op Xbox One de kans om zeven dagen voordat de game gelanceerd wordt FIFA 17 te spelen.

De bundel is inclusief een gamedownload van FIFA 17, drie Ultimate Team Loan Legends, een maand EA Access en de meest compacte Xbox One van dit moment: de Xbox One S. De Xbox One S is de enige videogame console van dit najaar met een ingebouwde 4K Ultra HD Blu-ray-speler en HDR support voor video en gaming.

Deze Gamescom markeert het derde jubileum van Microsoft’s indie gameprogramma ID@Xbox. Sinds de oprichting heeft het ID@Xbox team, samen met ontwikkelaars, aan 300 titels gewerkt. Vandaag deelde Chris Charla mee dat op dit moment meer dan 1.000 ontwikkelaars in meer dan 60 landen hun games ontwikkelen voor zowel de Xbox One als Windows 10. Tevens werd de uitbreiding van Xbox Game Preview voor Windows 10 bekend gemaakt. Dit programma geeft gamers de kans om work-in-progress digitale titels te bekijken en te kopen, deel te nemen aan het ontwikkelproces en ontwikkelaars te helpen om de beste Windows 10 games te maken. Een van onze eerste titels die later dit jaar beschikbaar zal zijn is Everspace door Rockfish Games, en er zullen nog veel meer games volgen.

Als je deze week in Duitsland bent, kom dan tijdens de beurs langs bij de Xbox stand in hal 8 van de Koelnmesse en houd Xbox Wire in de gaten voor meer aankondigingen.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.