Xbox One controller krijgt nieuwe kleuren

Xbox One controller krijgt nieuwe kleuren

Het lijkt steeds belangrijker te worden om te laten zien wie je bent door middel van de kleuren van je console. Waar Sony gisteren nog een compleet witte PlayStation 4 liet zien, toont Microsoft ook nieuwe kleuren. Niet voor de Xbox One zelf, maar voor de controllers. De eerste nieuwe controller is de Xbox Draadloze Controller – Rood, die een twee tinten mat rode afwerking heeft met glanzende highlights op de triggers, bumpers en navigatiepad, evenals achter de duimsticks. De tweede nieuwe controller is de Xbox Draadloze Controller – Groen/Oranje, die een vergelijkbaar ontwerp heeft als de Xbox Draadloze Controller – Rood, maar het is groen met oranje accenten. Deze controller wordt geleverd met een groene matte afwerking en glanzende highlights op de triggers, bumpers en navigatiepad, evenals oranje accentenachter de duimsticks. De rode controller is nu al te koop, de groene komt op 31 januari.


Beide controllers zijn voorzien van alle voordelen van de nieuwste Xbox draadloze controller, inclusief griptextuur,verbeterde draadloze bereik en Bluetooth-technologie voor Windows 10 apparaten. Deze controllers zijn geschikt voor gamen op de Xbox One, Xbox One S en Windows 10-pc’s en tablets. Je kunt ook gebruik maken van de aangepaste knop mapping-functie via de Xbox Accessoires App, beschikbaar om te downloaden vanaf de Xbox Store of Windows Store.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.