Xbox One X is snelst verkopende Xbox pre-order ooit

Xbox One X is snelst verkopende Xbox pre-order ooit

Zondagavond is in Duitsland de Xbox One X Project Scorpio Edition onthuld, een speciale editie van de krachtigste console ooit. Pre-orders zijn wereldwijd gestart en Microsoft is overweldigd door alle reacties. Binnen enkele dagen zagen ze record verkooptijden en de Xbox One X is momenteel al uitverkocht in veel landen over de hele wereld. De fans hebben in de eerste vijf dagen meer Xbox One X Project Scorpio Edition-consoles besteld dan ooit van eerdere consoles in de Xbox-geschiedenis.

“Microsoft heeft het opnieuw gedaan! De innovatie en kracht achter de nieuwe Xbox One X-console zorgt voor opwinding en vraag onder onze klanten wereldwijd,” zegt Bob Puzon, senior vice-president van Merchandising voor GameStop. “De snelheid waarmee we onze eerste pre-orderlevering verkocht hebben, overtrof de verwachtingen en wat we hebben ervaren met pre-orders voor de originele Xbox One-console. Dit nieuwe consolesysteem gaat zeker de manier van videogames spelen veranderen!”- GameStop
“Een geweldig stukje tech met een geweldige toestroom. Microsofts high-end console raakt de harten en gedachten van onze console-fans. We waren absoluut overweldigd over de run op Microsofts nieuwe console paradepaardje van de Xbox One-familie. De Xbox One X Project Scorpio Edition is de snelst uitverkochte Xbox console ooit.”- Media Markt

Fans zullen de komende week steeds meer moeite moeten doen om nog een exemplaar van de Xbox One X Project Scorpio Edition in retail te vinden. Volgende maand zullen ze echter details bekendmaken van de volgende ronde van de Xbox One X standard edition pre-orders.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.