Xbox Originals project begint vanaf juni

Xbox Originals project begint vanaf juni

Microsoft werkt druk aan het imago van Xbox als een all-in-one entertainment apparaat. Het bedrijf maakte gisteren bekend begin juni verschillende interactieve videos te publiceren als onderdeel van het project ‘Xbox Originals’. Dit project zal op de Xbox One, de Xbox 360 en andere Microsoft platforms verschijnen.

Microsoft heeft al enkele talenten aangetrokken voor de ontwikkeling van videos. Zo werken Steven Spielberg en Riley Scott aan twee projecten gebaseerd op de Halo franchise en werkt komediegroep JASH aan een wekelijkse komedieserie. Andere projecten die we binnenkort mogen verwachten zijn voetbalserie “Every Street United”, een livestream van het festival Bonnaroo, dramaserie “Humans”, een digitale feature van Halo, en een reeks van zes documentaires, waarvan één de opgraving van E.T. Atari Games in New Mexico betreft.

Verder verwijst Microsoft naar verschillende projecten die momenteel nog worden ontwikkeld. Deze projecten zijn de fantasy show “Deadlands”, stop-motion “Extraordinary Believers”, unscripted survival serie “Fearless”, detective “Gun Machine”, en live-actie serie “Winterworld”.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.