Yu-Gi-Oh! kaarten onthuld voor Jump Force karakter Yugi Muto

Yu-Gi-Oh! kaarten onthuld voor Jump Force karakter Yugi Muto

Bandai Namaco heeft Yugi Muto’s vechttechnieken bekend gemaakt in de nog te verschijnen action-fighting game Jump Force: Dark Magician, Dark Magician Girl en de almachtige Silfer the Sky Dragon. Hoewel hij misschien de kleinste Jump Force vechter is, wordt Yugi Muto een van de sterkste strijders wanneer hij zijn iconische Duel Monsters kaarten in het gevecht brengt. Hij kan ze direct voor hem laten vechten of zijn Spell kaarten gebruiken om het gevecht naar zijn hand te zetten.

Ook is de Golden Gate Bridge stage vandaag onthuld. Hier kunnen spelers vechten bovenop de herkenbare brug van San Francisco Bay. Langs de brug rijzen de Valley of the End standbeelden van het Naruto universum uit het water, terwijl de werelden samen komen.
Jump Force is beschikbaar vanaf februari 2019 op PlayStation 4, Xbox One en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.