Halo: Spartan Assault krijgt datum

Halo: Spartan Assault krijgt datum

343 Industries heeft bekend gemaakt dat Halo: Spartan Assault op 24 december zal verschijnen voor Xbox One. De game zal vijftien dollar gaan kosten en meer dan dertig missies, een nieuwe co-op en de Operation Hydra-uitbreiding brengen. Mensen die de game al hebben gekocht voor Windows 8 of Windows Phone 8 krijgen een korting. Zij kunnen de game aanschaffen voor vijf dollar. In januari 2014 verschijnt de game ook nog eens voor de Xbox 360.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer.
 • Bas van Dun

  Ik heb ‘em op Windows 8, ik ga ‘em gewoon nog eens aanschaffen voor beide systemen. Die co-op klinkt interessant.

 • Perry Van de Wiel

  Ik heb hem ook op mijn win 8 maar hij doet het niet goed de linker kant schieten werkt helaas niet goed:(

 • Bas van Dun

  Linker kant schieten? Hoe bedoel je?

 • Perry Van de Wiel

  Ja met links op de pad ik moet mijn duim plaatsen om te schieten maar dat werkt niet goed.

 • Bas van Dun

  Oh. Je speelt ‘em op een Surface? Ik dacht PC gewoon.

 • Perry Van de Wiel

  Nee op Lenovo Yoga 2 pro is PC en Pad dus wel een beetje hetzelfde als surface denk ik.

 • Bas van Dun

  Ah. Nouja, ik speel ‘em op PC, nergens problemen mee. Heb ‘em ook op Surface gespeeld, ook nergens problemen mee..

 • Perry Van de Wiel

  Ja ik denk dat het aan de hoge resolutie ligt van het scherm