Xbox Games with Gold voor juli bekend

Xbox Games with Gold voor juli bekend

Wanneer je lid bent van Xbox Live krijg je elke maand minimaal twee gratis games. Deze kun je binnen een bepaalde periode downloaden en zijn daarna van jou, zolang je lid blijft van Xbox Live middels een Gold-account. Via de blog van Major Nelson zijn de titels voor de maand juli bekend gemaakt. Vanaf 1 juli kun je tot 15 juli Gotham City Imposters downloaden op je Xbox 360. De doldwaze shooter in de wereld van Batman is in deze twee weken gratis en is het spelen waard. Vanaf de 16e kun je BattleBlock Theater downloaden. Ook geheel gratis uiteraard. Doe het wel op tijd, de titel is er tot 31 juli.

Ook spelers met een Xbox One worden niet vergeten. Max: the curse of brotherhood was in juni al gratis (net als Halo: Spartan Assault), maar zal dit ook in juli zijn. Halo wordt echter vervangen door Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. Beide games zijn heel de maand gratis binnen te trekken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.