343 Industries: geen bevestiging voor Halo 5 in 2014

343 Industries: geen bevestiging voor Halo 5 in 2014

Microsoft heeft een nieuwe video online gezet waarin heel even te zien is dat een speler Infinity Slayer speelt op Haven in Halo 5. De enkele frames waren voor velen genoeg om aan te nemen dat Halo 5 dan toch snel gaat verschijnen. Het duurde niet lang voordat 343 Industries, de ontwikkelaar achter de Halo-franchise, antwoord gaf op het bericht.

The Xbox One dashboard images shown in the recently released Xbox One Design Show video, were placeholder and not indicative of future game content. As previously stated, your next Halo journey will begin in 2014, and we’ll have more detail to share at E3 in June.

Tijdens de trailer die de ontwikkelaar tijdens de vorige E3 toonde, waren de woorden “your next Halo journey will begin” prominent in beeld. Toch denken we dat deze woorden niet daadwerkelijk over de vijfde Halo gingen, maar over een eventuele Halo 2: Anniversary die later dit jaar zou kunnen verschijnen voor de Xbox One. Inclusief de beta voor Halo 5. Ook valt er wat te zeggen over het bericht in het filmpje zelf. Haven is natuurlijk gewoon een map uit Halo 4. Het kan inderdaad dus gewoon over opvulling gaan. Bekijk het zelf op 0.51.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.