Activision kondigt Teenage Mutant Ninja Turtles voor 3DS aan

Activision kondigt Teenage Mutant Ninja Turtles voor 3DS aan

Nickelodeon’s pizza-aangedreven en halfgepantserde groene helden zijn weer helemaal terug in Activision’s Teenage Mutant Ninja Turtles. De third-person action game komt voor de Nintendo 3DS op 8 augustus, keurig op tijd voor de release van de film van Paramount Pictures. De horrormutanten van geniale gek Baxter Stockman hebben de handen ineen geslagen met de duistere legers van de Foot Clan om zo New York City te terroriseren. En alleen Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello zijn in staat om het naderende onheil af te wenden. Het kwartet zal alles op alles moeten zetten om NYC met zijn wirwar van metro, riolen, daken en straten te beschermen tegen de vernietigende rooftocht van de scumbacks…

Ontwikkeld door Magic Pockets draait het in Teenage Mutant Ninja Turtles om fast-moving hack-and-slash gameplay. Als speler spring je schakelen van het ene hoofdkarakter naar het andere. Van Mikey’s snelheid naar Raphs brute kracht, iedere turtle neemt zijn eigen unieke skills en talenten mee. Iedereen strijdt op basis van zijn persoonlijkheid. Spelers kunnen sterker worden in de loop van het spel, nieuwe levels verkrijgen en ook vaardigheden en stat-points scoren. Ook kunnen er machtige nieuwe wapens worden opgebouwd in de Turtle’s Lair. Die creëer je uit raw materials die je verzamelt gaandeweg het avontuur.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


De film “Teenage Mutant Ninja Turtles” is een hedendaagse bewerking van de populaire franchise die een publiek van alle leeftijden al decennialang intrigeert. De Turtles moeten samenwerken met de roekeloze reporter April O’Neil (Megan Fox) en haar wise-crackende cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) om zo New York City te redden en Shredder’s duivelse plan te ontregelen. Het verhaal werd gebaseerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles zoals ze werden gecreëerd door Peter Laird en Kevin Eastman. De schrijvers zijn Josh Appelbaum & André Nemec en Evan Daugherty en Teenage Mutant Ninja Turtles werd geproduceerd door Michael Bay (regisseur en uitvoerend producent van de blockbuster franchise Transformers), Andrew Form, Brad Fuller, Galen Walker, Scott Mednick en Ian Bryce. De regie was in handen van Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans).
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.