Activision met Skylanders aanwezig op kidsfestivals

Activision met Skylanders aanwezig op kidsfestivals

Skylanders heeft de wereld van kinderen veroverd. Al die unieke karakterpoppetjes, zoals Stealth Elf, zijn kinderhelden en wat is er nu mooier dan oog in oog te staan met je held in een pretpark of een (pop)kinderfestival? Deze maand kan het! Zowel op Gamelandkids als Popeiland is er gelegenheid tot een Meet&Greet met niemand minder dan Stealth Elf, fans kunnen zelfs met het superbehendige karakter op de foto! En natuurlijk is er volop gelegenheid om Skylander Giants te spelen, zowel in de Game Mania-bus, maar ook buiten staan prachtige gamingpods opgesteld. Heerlijk gamen in de buitenlucht met vriendjes en vriendinnetjes!

Op 22 & 23 juni 2013 is Slagharen de place to be voor alle jonge gamers, want dan wordt het pretpark omgetoverd tot Gameland Kids. De nieuwste games en laatste snufjes uit de gamewereld zijn dan te zien en te spelen in het Overijsselse attractiepark. Dus gamers kunnen genieten van de attracties van Slagharen en tegelijkertijd worden ze ondergedompeld in de laatste gametrends. Dat is als een droom die werkelijkheid wordt! Om die droom helemaal compleet te maken is er het Gameland arrangement, waar je het hele weekend in een omgeving overnacht die volledig in het teken van het evenement staat. En al die tijd staat de Game Mania-bus, exclusief in het teken van Actvisions Skylanders, op hetzelfde terrein geparkeerd. Sweet dreams!

Domein Puyenbroeck ligt in Oost-Vlaanderen en is op 26 juni 2013 het decor van een spetterend popfestival voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Op het podium staan de superhippe artiesten Mega Mindy, Fabian, Ian Thomas, Bandit en 3M8S en daarnaast is er volop animatie. Plus natuurlijk het park zelf, met de speeltuin, het speelbos én het kartcircuit voor kids. Om het feest helemaal compleet te maken pakt Activision ook hier weer uit met de aanwezigheid van de Game Mania-bus die helemaal in het teken staat van Skylanders Giants. Net als op Gameland Kids zijn er acht playing pods in de bus aanwezig en liefst zestien pods in de buitenlucht. Alle gelegenheid om er een leuke dag met het hele gezin van te maken!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.