Activision brengt Skylanders Collection Vault

Activision brengt Skylanders Collection Vault

Skylanders fans die ernaar streven om de ultieme Portal Master te worden kunnen nu de Skylanders Collection Vault application downloaden in de iOS App Store. De nieuwe app stelt spelers in staat om hun Skylanders toys eenvoudig te managen en nieuwe Skylanders toys te ontdekken. Ook kun je je Skylanders verzameling vergelijken met die van familie en vrienden. Compleet gratis!

Het is voor het eerste dat Portal Masters op een en dezelfde plek andere Skylanders personages kunnen leren kennen en meer over hun achtergrondverhalen te weten kunnen komen. De Collection Vault app is geoptimaliseerd voor tablet en mobiele devices. Nooit was het zo makkelijk en leuk om je Skylanders verzameling bij te houden en verlanglijstjes te maken welke personages je nog wilt hebben. Ook kun je browsen op beelden en filmpjes, speciale content ontgrendelen en je vrienden uitdagen wie de meest volwaardige verzameling heeft.

Skylanders SWAP Force is de best gewaardeerde game in de Skylanders franchise tot op heden. En de Skylanders Collection Vault app wordt de beste mobiele vriend die een Portal Master zich maar kan wensen. Je komt alles te weten over je favoriete personages en je leert echt álle Skylanders karakters kennen. Skylanders is de #1 kids’ game franchise van 21031 en we zijn vastbesloten om onze fans de best mogelijke ervaringen te blijven bieden. We vinden het fantastisch dat we Skylanders liefhebbers met deze app de mogelijkheid kunnen bieden om zich helemaal uit te leven in een volledig digitale versie van hun verzameling.

– Josh Taub, Senior Vice President of Product Management van Activision Publishing, Inc

Gamers kunnen gratis de officiële Skylanders Collection Vault app hier downloaden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.