Adam Jensen omarmt zijn lot in nieuwe trailer Deus Ex: Mankind Divided

Adam Jensen omarmt zijn lot in nieuwe trailer Deus Ex: Mankind Divided

Square-Enix en Eidos-Montréal presenteren de 101 trailer voor het langverwachte Deus Ex: Mankind Divided. In deze nieuwe video volg je Adam Jensen, een ervaren terrorismebestrijdingsagent van Task Force 29, die ervoor moet zorgen dat gebeurtenissen uit het verleden zich niet herhalen.

We schrijven het jaar 2029. Mechanisch verbeterde mensen worden beschouwd als verschoppelingen en leven in totale afzondering van de rest van samenleving. Adam Jensen is nu een ervaren geheim agent die opereert in een wereld die zijn soort is gaan haten. Gewapend met een nieuw arsenaal state-of-the-art wapens en augmentaties moet Adam besluiten tot de juiste aanpak, en wie hij kan vertrouwen, om een wereldwijde samenzwering te ontrafelen.

De trailer wordt gedragen door de stem van Adam Jensen en heeft de vorm van een kort onderzoek. Je ziet nieuwe beelden van Adams appartement en nieuwe locaties in Europa, inclusief Praag. Je ontdekt ook meer over Adam Jensens verbeterde augmentaties, die hem helpen om beter te infiltreren, vechten en hacken. De trailer biedt tevens nieuw inzicht in de verhaallijn met zowel oude als nieuwe gezichten, elk met hun eigen agenda. Of je nu de regels met voeten treedt of volgens het boekje werkt, elke keuze heeft zijn consequenties. Aan jou de taak om de waarheid te onthullen.




Eidos-Montréal heeft ook informatie vrijgegeven over de verschillende edities van Deus Ex: Mankind Divided die bij lancering verkrijgbaar zijn. De seizoenspas is vanaf 23 augustus ook te koop voor alle platformen.

Day One Edition – €69,99 voor PS4 en Xbox One en €49,99 voor PC
Extra in-game missie
Covert agent packs: dit pakket bevat een verzameling in-game items, inclusief diverse wapens, re-skins en upgrades. Met de voorwerpen in dit pakket kun je je uiterlijk aanpassen en met verschillende voorwerpen je speelstijl ondersteunen
Digitale OST Sampler
Digitale boeken (Mini Artbook + Novelle + Comic)

Collector’s Edition – €129,99 voor PS4 en Xbox One en €119,99 voor PC
Alle Day One Edition inhoud
Exclusieve Zwart-Gouden Prisma box
23cm hoge Adam Jensen figurine
Artbook (48 pagina’s)
Steelbook

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.