Agony

Agony

Xbox One
4.7

Waardeloos

Agony
Agony

Agony is een first-person survival-horrorspel dat zich afspeelt in de hel. Je begint als een gekwelde ziel in de diepten van de onderwereld, zonder herinneringen aan je verleden. Al snel ontdek je dat je een speciale kracht bezit om andere personen en zelfs eenvoudige demonen over te nemen, wat je de nodige hulpmiddelen geeft om te overleven in de extreme omstandigheden van de hel.

Begin je reis diep in de hel als een gekwelde ziel waarbij je niets meer weet over je vroegere leven. Door de krochten van de hel te verkennen en om te gaan met andere gekwelde zielen, kom je er al snel achter dat je alleen kunt ontsnappen door de mystieke rode godin te dienen. Bestuur de mensen die je tegenkomt en neem zelfs de geest van eenvoudige demonen over. Overleef de extreme omstandigheden van de hel in deze unieke mix van donkere erotiek, levensechte horror en stealth-actie. Door de vijandige omgeving te verkennen en via ontmoetingen met andere vermoeide zielen, zal je snel begrijpen dat er maar één manier is om uit de hel te ontsnappen en dat pad leidt rechtstreeks naar de mystieke Red Goddess.

Weersta de verleidelijke, maar gevaarlijke "Red Goddess" in dit verhaal over horror, erotiek en verdoemenis, geïnspireerd door de Inferno van Dante Aligheri.

Overwin de grenzen van je geest en benut elke schaduw om je te verbergen en te overleven. Test je stalen zenuwen en waag je in de meest geheime uithoeken van de hel. Zoek geheime patronen en teken ze met je eigen bloed op de offerstenen. Verzamel oude artefacten en gebruik hun krachten om verborgen paden in een andere dimensie te ontdekken.

Enorme, visueel verbluffende levels met een uniek angstaanjagend design. Vind je weg doorheen een mystiek zwevend bos en andere vijandige omgevingen.

Release:Genre:Leeftijd:Ontwikkelaar:Uitgever:

Nieuws

Agony gameplaytrailer onthuld

Madmind Studios heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht van de veelgeprezen horror-survival-game Agony. De game verschijnt 29 mei op PlayStation 4, Xbox On...[Read More]

Agony verhaaltrailer onthuld

Madmind Studios heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de veelgeprezen horror-survival-game Agony. De game verschijnt 29 mei op PlayStation 4, Xbox One en pc....[Read More]

Video's

No items found.