Alien Isolation E3 Accolades trailer

Alien Isolation E3 Accolades trailer

Met meer dan 40 prijzen en nominaties op de Electronic Entertainment Expo (E3) van dit jaar is duidelijk dat de aanwezige media en gasten geen enkele twijfel meer hebben over de survival horror game van Creative Assembly. Alien: Isolation is een van de meest angstaanjagende videogames ooit. Tijd voor een nieuwe trailer.
Alien: Isolation is een first-person survival horror game die dezelfde spanning weet op te wekken als de filmklassieker van Ridley Scott uit 1979. Spelers verkeren constant in angst en dodelijk gevaar terwijl een onvoorspelbare, meedogenloze Xenomorph ze achtervolgt en vermoordt in de schaduw. Zwak en slecht voorbereid moet je grondstoffen zoeken, geïmproviseerde oplossingen bedenken en je verstand gebruiken, niet alleen om de missie te doen slagen, maar ook om gewoon in leven te blijven.

Alien: Isolation ligt vanaf 7 oktober in de winkels voor: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.